februari 19, 2024

### Bespreking met Stichting Pop Friesland: Een Stap Vooruit voor Beginnende DJs

Op woensdag 28 januari had ik het genoegen om samen met Peter van Stichting Pop Friesland de plannen te bespreken voor ons aankomende project gericht op beginnende DJs. De vergadering was buitengewoon vruchtbaar en bracht tal van spannende mogelijkheden naar voren.
Tijdens ons gesprek hebben we diepgaand gesproken over de behoeften en uitdagingen waarmee beginnende DJs te maken hebben. Het was verhelderend om te horen hoe Stichting Pop Friesland al verschillende initiatieven heeft ontplooid om opkomend talent te ondersteunen en te begeleiden.
Een van de kernpunten die naar voren kwam, was de noodzaak om een inclusieve en toegankelijke omgeving te creëren waar beginnende DJs hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun passie kunnen uiten. We zijn vastbesloten om samen te werken om een programma op te zetten dat niet alleen educatief en ondersteunend is, maar ook inspirerend en motiverend voor jonge artiesten.

Het project zal zich richten op verschillende aspecten van het DJ-vak, waaronder technische vaardigheden, muziekselectie, podiumpresentatie en promotie. We zijn van plan om workshops, masterclasses en mentorprogramma's op te zetten, evenals mogelijkheden voor optredens en netwerken.
Het is ons doel om een dynamische gemeenschap van beginnende DJs te cultiveren, waar ze elkaar kunnen ondersteunen, van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien. We geloven dat dit project een waardevolle bijdrage zal leveren aan de lokale muziekscene en kansen zal creëren voor opkomend talent om te gedijen.

We kijken vol verwachting uit naar de volgende stappen in dit opwindende avontuur en zullen binnenkort meer details delen over hoe anderen kunnen deelnemen en bijdragen.

Blijf op de hoogte voor meer updates over dit boeiende project!


Geen opmerkingen:

Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers, Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari ...