juni 28, 2024

Welkom bij Party DJ Youri - Een Oproep voor Inclusiviteit in de DJ-wereld

Beste muziekliefhebbers,

De wereld van DJ's wordt steeds competitiever, waarbij de focus soms verschuift van passie en talent naar commercieel succes. Als ervaren DJ begrijp ik het belang van kansen voor nieuwkomers en hobbyisten in deze branche.

Onze Missie: Inclusiviteit en Kansen

Ik geloof dat iedereen die gepassioneerd is over muziek, ongeacht hun achtergrond, een platform verdient om hun talenten te tonen. Daarom roep ik alle organisaties in Leeuwarden op om meer inclusief te zijn en hobby-DJs een podium te bieden. Hun frisse perspectieven en enthousiasme zijn waardevolle aanvullingen op elk evenement.

LWD in Verbinding: Wat doen we?

Met mijn initiatief 'LWD in Verbinding' ondersteun ik hobby-DJs om zichzelf te promoten en te worden erkend als professionele DJ's. We organiseren workshops, bieden mogelijkheden voor samenwerkingen en streven naar een bruisende DJ-community in Leeuwarden.

Doe Mee en Blijf Op de Hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en ontwikkelingen door ons te volgen op sociale media en onze website te bezoeken. Samen kunnen we de muziekscene in Leeuwarden verrijken!

💬 Laten we streven naar een DJ-wereld die inclusief is en ruimte biedt aan alle talenten.

Contacteer Ons

Heeft u vragen, suggesties of wilt u samenwerken? Neem gerust contact met ons op via djyouriparty@gmail.com of volg ons op: https://linktr.ee/Partydjyourinl058?fbclid=IwAR22rZRR36wOBO7y3SgU60W3sdHwI57QLHtLRz_98NC2Q5UnJ8k_biHkWTo

Met muzikale groeten,

Party DJ Youri

juni 13, 2024

Party DJ Youri fotoverslag lwd in verbinding vrijdag 3 mei"

 ðŸ“¸ Bekijk hier het fotoverslag van DJ Youri's optreden op vrijdag 3 mei bij zijn eigen project LWD in Verbinding in het Netwerkcentrum Leeuwarden! 🎶✨ Het was fantastisch om meer dan 37 mensen te verwelkomen voor een avond vol muziek en plezier. We hebben de beste momenten vastgelegd om de sfeer met jullie te delen. Vergeet niet om jezelf te taggen als je op de foto's staat en laat ons weten wat je ervan vindt! 🎉









































juni 06, 2024

🎉 Aankondiging: Party DJ Youri lanceert een Nieuw Tijdperk! 🎉

Beste fans en vrienden,

Met grote opwinding en anticipatie delen we vandaag een belangrijke mijlpaal in de carrière van Party DJ Youri. Na zorgvuldige overweging heeft Party DJ Youri besloten om een nieuwe koers in te slaan en zich volledig te concentreren op zijn eigen projecten. Deze spannende verschuiving markeert een nieuw hoofdstuk in zijn reis als DJ en creatief ondernemer.

Gedreven door een diepe passie voor muziek en de wens om unieke ervaringen te creëren, zal Party DJ Youri zich nu richten op het draaien van muziek in verbinding met evenementen in Leeuwarden en daarbuiten. Zijn beslissing om zijn talenten en energie te concentreren op deze nieuwe projecten wordt ondersteund door een sterk netwerk van vrienden, collega's en partners die geloven in zijn visie en creativiteit.

Een essentieel onderdeel van deze spannende verandering is de samenwerking met het Netwerk Centrum Leeuwarden, waar Party DJ Youri zich nu ook bevindt om zijn projecten uit te voeren en te werken aan nieuwe en opwindende initiatieven. Deze samenwerking biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden, maar ook een platform om te groeien en te evolueren als artiest en ondernemer.

We begrijpen dat deze veranderingen vragen kunnen oproepen, maar wees gerust dat Party DJ Youri nog steeds beschikbaar blijft voor optredens en evenementen. Voor boekingen en verdere informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer +31 6 23613161 of per e-mail via djyouriparty@gmail.com. Party DJ Youri is vastbesloten om zijn publiek te blijven vermaken en inspireren met zijn unieke mix van muziek en entertainment.

Blijf op de hoogte van alle nieuwste updates, evenementen en projecten door ons te volgen op sociale media. Samen kunnen we dit nieuwe tijdperk van Party DJ Youri vieren en omarmen!

Dank u voor uw voortdurende steun en enthousiasme. We kijken ernaar uit om deze opwindende reis met u te delen!

Met vriendelijke groet,
Team Party DJ Youri 

Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers, Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari ...