april 26, 2024

"Samen Sterker: Verbindend Evenement voor Mensen met รฉn zonder LVB"?

Kom en vier met ons op vrijdag 3 mei 2024 een geweldig evenement voor mensen met รฉn zonder LVB. Of je nu alleen komt of met vrienden, iedereen is welkom om deel te nemen aan de gezelligheid.

Op vrijdag 3 mei 2024 van 15:00 tot 20:00 wordt in het Netwerkcentrum “De Klomp” een activiteitendag georganiseerd, waarbij mensen met รฉn zonder LVB gratis aan kunnen deelnemen. Denk hierbij onder andere aan sport en spel activiteiten, knutselen, gamen en muziek maken. 

Daarnaast wordt de hele dag voorzien van lekkere hapjes en drankjes en eten we met zijn allen een lekker bordje avondeten! Een heerlijke Italiaanse pasta staat op het menu! De Pasta is met vlees en vegetarisch. 

Het doel van dit project is om jongeren en ouderen met en zonder licht verstandelijke beperking bij elkaar te brengen om verbinding te stimuleren. Dit doel is tot stand gekomen omdat initiatiefnemer Youri in zijn omgeving zag dat mensen met een licht verstandelijke beperking zich niet altijd aangesproken voelen om mee te doen bij activiteiten die worden georganiseerd in Leeuwarden. Hier wil hij zich voor inzetten zodat deze drempel verlaagd wordt.

april 22, 2024

Belangrijke Mededeling: Aangepaste Openingstijden Tijdens Feestdagen"

Beste bezoekers,

Graag willen we jullie informeren dat Party DJ Youri aangepaste openingstijden hanteert tijdens de komende feestdagen. Op deze dagen zijn wij gesloten voor vragen en boekingen.

Om te weten wanneer we precies gesloten zijn, verwijzen we je naar de officiรซle feestdagenlijst van de overheid. Je kunt deze lijst bekijken op [onze website](https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/arbeidsovereenkomst-en-cao/vraag-en-antwoord/officiele-feestdagen).

We danken jullie voor jullie begrip en kijken ernaar uit om jullie binnenkort weer van dienst te zijn!


Met vriendelijke groet,

Het Team van Party DJ Youri

april 05, 2024

"Belangrijke Mededeling: Beperkte Beschikbaarheid van Party DJ Youri Buiten Leeuwarden"

Beste bezoekers,

Ik wil graag uw aandacht vestigen op een belangrijke mededeling betreffende de beschikbaarheid van Party DJ Youri. Hoewel ik zeer dankbaar ben voor de interesse die ik heb ontvangen vanuit Randstad, wil ik benadrukken dat mijn diensten momenteel alleen beschikbaar zijn voor boekingen binnen Leeuwarden en de directe omgeving.

Indien uw evenement buiten dit specifieke gebied plaatsvindt, vraag ik u vriendelijk om geen contact op te nemen voor boekingen. Ik waardeer uw begrip en steun enorm.

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen over mijn diensten binnen Leeuwarden en omgeving, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd klaar om u van dienst te zijn en uw feestelijke gelegenheid tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Dank u wel voor uw aandacht en begrip.

Met vriendelijke groet,

Youri

april 04, 2024

**Welkom op het Wijkfeest Zuiderburen met DJ Youri en DJ Arnold!**

Beste feestliefhebbers,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Party DJ Youri - NL en Arnold Mulder DJ Service samen de muziek zullen verzorgen voor het wijkfeest in Zuiderburen op donderdag 5 september. De kinderen kunnen losgaan op de dansvloer terwijl DJ Youri en DJ Arnold de beste beats draaien.

Datum: Donderdag 5 september
Tijd: 17:00 - 18:30 uur
Locatie: Wijkvereniging Zuiderburen, 
Wite Mar 7, 8939 CC Leeuwarden

Voor de kinderen is er limonade en voor de ouders staat de bar klaar met verfrissende drankjes. Mis dit feestelijke evenement niet en kom langs met het hele gezin!


Met vriendelijke groet,

Party DJ Youri - NL

april 01, 2024

๐ŸŽ‰ **Feestdagen Aankondiging** ๐ŸŽ‰

Beste vrienden en volgers,

Tijdens de komende feestdagen wil ik graag even de tijd nemen om te genieten van de vieringen en quality time doorbrengen met dierbaren. Daarom zal Party DJ Youri gesloten zijn tijdens deze periode. ๐ŸŽถ 

Ik waardeer jullie voortdurende steun en begrip.

Feestdagen 2024:
Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024
Goede Vrijdag: vrijdag 29 maart 2024
Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 31 maart en maandag 1 april 2024
Koningsdag: zaterdag 27 april 2024
Bevrijdingsdag: zondag 5 mei 2024
Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei 2024
Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag): zondag 19 en maandag 20 mei 2024
Kerstmis (eerste en tweede kerstdag): woensdag 25 en donderdag 26 december 2024

Fijne dagen en tot binnenkort! ๐ŸŽŠ๐ŸŽ #Feestdagen #PartyDJYouri #QualityTime #FijneFeestdagen 

Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers, Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari ...