april 26, 2024

"Samen Sterker: Verbindend Evenement voor Mensen met én zonder LVB"?

Kom en vier met ons op vrijdag 3 mei 2024 een geweldig evenement voor mensen met én zonder LVB. Of je nu alleen komt of met vrienden, iedereen is welkom om deel te nemen aan de gezelligheid.

Op vrijdag 3 mei 2024 van 15:00 tot 20:00 wordt in het Netwerkcentrum “De Klomp” een activiteitendag georganiseerd, waarbij mensen met én zonder LVB gratis aan kunnen deelnemen. Denk hierbij onder andere aan sport en spel activiteiten, knutselen, gamen en muziek maken. 

Daarnaast wordt de hele dag voorzien van lekkere hapjes en drankjes en eten we met zijn allen een lekker bordje avondeten! Een heerlijke Italiaanse pasta staat op het menu! De Pasta is met vlees en vegetarisch. 

Het doel van dit project is om jongeren en ouderen met en zonder licht verstandelijke beperking bij elkaar te brengen om verbinding te stimuleren. Dit doel is tot stand gekomen omdat initiatiefnemer Youri in zijn omgeving zag dat mensen met een licht verstandelijke beperking zich niet altijd aangesproken voelen om mee te doen bij activiteiten die worden georganiseerd in Leeuwarden. Hier wil hij zich voor inzetten zodat deze drempel verlaagd wordt.

Geen opmerkingen:

Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers, Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari ...