mei 06, 2024

"Geweldig nieuws: "LWD in verbinding" trekt meer dan 35 enthousiaste deelnemers!"

We zijn verheugd om te delen dat ons evenement "LWD in verbinding" afgelopen vrijdag een groot succes was, met een opkomst van meer dan 35 enthousiaste deelnemers! Het was een fantastische start van ons project, en we zijn enorm dankbaar voor de steun en deelname van onze gemeenschap.

Het enthousiasme en de energie die op het evenement te voelen waren, zijn een duidelijk teken van de kracht van verbinding en samenwerking binnen onze gemeenschap. Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen samenkomen om ideeën uit te wisselen, te netwerken en elkaar te inspireren.

Binnenkort zullen we een uitgebreid fotoverslag van het evenement delen, zodat iedereen die erbij was, herinneringen kan ophalen, en degenen die er niet bij konden zijn, een glimp kunnen opvangen van de geweldige sfeer. Blijf onze sociale media in de gaten houden voor deze updates en meer informatie over toekomstige evenementen.

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van "LWD in verbinding". Samen bouwen we aan een sterke en veerkrachtige gemeenschap waarin verbinding centraal staat.


Met vriendelijke groet,

Youri/Party DJ Youri 

#LWDinverbinding #NetwerkLeeuwarden

Geen opmerkingen:

Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers, Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari ...