mei 31, 2024

Aankondiging: Strategische Heroriëntatie van Party DJ Youri

Geachte klanten en partners,

Wij willen u graag op de hoogte stellen van een belangrijke strategische wijziging bij Party DJ Youri. Vanaf 2025 zal Youri zich minder richten op optredens en meer op diverse innovatieve projecten, zoals 'LWD in Verbinding' en andere boeiende initiatieven.

Het is van belang te benadrukken dat Party DJ Youri niet stopt met optreden. Voor onze gewaardeerde zakenpartners blijft Youri beschikbaar voor evenementen. Echter, nieuwe boekingen zullen voortaan uitsluitend via mond-tot-mondreclame worden gegenereerd. 

Wij blijven ons inzetten om de hoge standaard van onze optredens te waarborgen, ondanks de verminderde frequentie. Door sterke relaties met onze huidige zakenpartners te onderhouden, willen we mond-tot-mondreclame stimuleren. Uw tevredenheid en ons wederzijds vertrouwen blijven onze topprioriteit.

Daarnaast willen we u graag meer inzicht geven in de projecten waarop we ons gaan richten. 'LWD in Verbinding' en andere initiatieven zullen in de nabije toekomst gedetailleerder worden toegelicht, zodat u goed op de hoogte blijft van onze nieuwe focus.

Voor boekingen en verdere informatie kunt u Party DJ Youri als volgt bereiken:

- Telefoon: +31 6 23613161
- E-mail: djyouriparty@gmail.com

Zorg ervoor dat deze contactgegevens up-to-date blijven en gemakkelijk toegankelijk zijn voor al uw vragen en boekingen.

Hoewel we minder actief zullen zijn in reclame, kan een subtiele aanwezigheid op sociale media en andere platforms nuttig zijn om top-of-mind te blijven. We waarderen uw voortdurende steun en kijken ernaar uit om samen met u deze nieuwe fase in te gaan.

Met vriendelijke groet,

Party DJ Youri

mei 26, 2024

"Belangrijke Update: Een Nieuwe Fase voor Party DJ Youri en Voortdurende Samenwerking met Jimmy's Leeuwarden"

Beste vrienden en supporters van Party DJ Youri,

Ik deel vandaag een belangrijke update met jullie. Met gemengde gevoelens neem ik afscheid van mijn rol als actieve deelnemer van de jongerengemeenschap bij Jimmy's Leeuwarden. Het waren fantastische jaren waarin ik met veel plezier mijn 25e en 26e verjaardag heb gevierd in deze geweldige omgeving.

Nu ik mijn 27e levensjaar inga, besef ik dat mijn relatie met Jimmy's Leeuwarden zal veranderen. Ik ben niet langer binnen de jongerendoelgroep en kan niet meer op dezelfde manier deelnemen aan activiteiten bij Jimmy's.

Maar, ik ben verheugd om aan te kondigen dat mijn samenwerking met Jimmy's Leeuwarden en Amaryllis Jongerenwerk als DJ zal voortduren. Party DJ Youri blijft beschikbaar voor jullie evenementen en feesten, en zal onze gemeenschap blijven ondersteunen en verbinden.

Ik wil Jimmy's Leeuwarden bedanken voor de geweldige tijd die ik heb gehad als onderdeel van hun gemeenschap. Hun warme gastvrijheid en het creëren van een veilige en leuke omgeving hebben mijn ervaring onvergetelijk gemaakt.

Dank jullie wel voor jullie steun en begrip.

Met vriendelijke groet,
Party DJ Youri


mei 06, 2024

"Geweldig nieuws: "LWD in verbinding" trekt meer dan 35 enthousiaste deelnemers!"

We zijn verheugd om te delen dat ons evenement "LWD in verbinding" afgelopen vrijdag een groot succes was, met een opkomst van meer dan 35 enthousiaste deelnemers! Het was een fantastische start van ons project, en we zijn enorm dankbaar voor de steun en deelname van onze gemeenschap.

Het enthousiasme en de energie die op het evenement te voelen waren, zijn een duidelijk teken van de kracht van verbinding en samenwerking binnen onze gemeenschap. Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen samenkomen om ideeën uit te wisselen, te netwerken en elkaar te inspireren.

Binnenkort zullen we een uitgebreid fotoverslag van het evenement delen, zodat iedereen die erbij was, herinneringen kan ophalen, en degenen die er niet bij konden zijn, een glimp kunnen opvangen van de geweldige sfeer. Blijf onze sociale media in de gaten houden voor deze updates en meer informatie over toekomstige evenementen.

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van "LWD in verbinding". Samen bouwen we aan een sterke en veerkrachtige gemeenschap waarin verbinding centraal staat.


Met vriendelijke groet,

Youri/Party DJ Youri 

#LWDinverbinding #NetwerkLeeuwarden

Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers, Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari ...