februari 11, 2024

**Party DJ Youri pleit voor Kansen voor Beginnende DJs in Nachtclubs Leeuwarden**

**Persbericht*

Leeuwarden, 11 februari

Party DJ Youri heeft een oproep gelanceerd naar Neushoorn Leeuwarden om beginnende DJs een kans te geven om op te treden in lokale nachtclubs. Met een gepassioneerde e-mail benadrukt DJ Youri het belang van het ondersteunen van opkomend talent in de muziekscene van Leeuwarden.

In de e-mail, gericht aan Neushoorn Leeuwarden, benadrukt Party DJ Youri het potentieel van beginnende DJs en hoe zij kunnen bijdragen aan de bruisende nachtscene van de stad. Youri gelooft sterk in het bieden van kansen aan opkomende artiesten, waardoor ze een platform krijgen om hun vaardigheden te tonen en te groeien als professionals.

De oproep van Party DJ Youri komt voort uit een diepgeworteld verlangen om de lokale muziekcultuur te verrijken en jong talent te stimuleren. Neushoorn Leeuwarden wordt uitgenodigd om samen te werken aan het creëren van een omgeving waar beginnende DJs kunnen bloeien en hun unieke geluiden kunnen delen met het publiek.

Met deze e-mail hoopt Party DJ Youri de aandacht te vestigen op het belang van inclusiviteit en het ondersteunen van opkomend talent in de nachtclubscene van Leeuwarden. Youri staat open voor verdere discussies en samenwerking om deze visie te realiseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

[Contactgegevens Party DJ Youri]
djyouriparty@gmail.com : 📩

*Einde persbericht*

Geen opmerkingen:

Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers, Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari ...