maart 24, 2024

"DJ Youri's Muzikale Toekomst: Uitdagingen, Overwegingen en Zomeragenda"

Als Party DJ Youri merk ik dat de uitdagingen toenemen. De laatste tijd krijg ik minder boekingen, zelfs van zakelijke partners en mensen buiten mijn directe kring. Alle leuke optredens lijken buiten onze regio plaats te vinden.

Ik neem mezelf voor om dit jaar nog goed te evalueren. Als de trend van verminderde boekingen zich in 2025 voortzet, moet ik serieus nadenken over mijn toekomst als hobby-dj.

Desondanks ben ik vastbesloten om mijn zomeragenda met optredens weer nieuw leven in te blazen en binnenkort begin ik met het maken van reclame. Ik kijk uit naar nieuwe kansen en mogelijkheden om mijn passie voor muziek te delen met een groter publiek.

maart 20, 2024

"Belangrijke mededeling: Nieuwe focus en toekomstplannen van Party DJ Youri"

Beste fans van Party DJ Youri,

Ik wil jullie laten weten dat ik de laatste tijd minder vaak word gevraagd voor optredens, en jullie hebben vast gemerkt dat ik geen reclame maak. Dit heeft allemaal een reden: ik ben druk bezig met LWD Verbindt en daar zal ik mijn focus op leggen.

Dit betekent niet dat ik stop met mijn werk als DJ, maar ik zal niet actief op zoek gaan naar nieuwe opdrachten. Als ik benaderd word door JS Licht en Geluid en zij me vragen, zal ik met hen meegaan. Verder blijf ik nog draaien in september voor Zuiderburen en op andere locaties.

Ik ben momenteel minder actief bezig met reclame maken, maar ik wil jullie wel op de hoogte brengen van een nieuwtje: ik ga mijn DJ-werk inzetten om mijn naamsbekendheid te vergroten in Leeuwarden en omgeving via LWD Verbindt.

Ik hoop dat dit jullie voldoende heeft geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Youri

maart 06, 2024

Een stapje dichterbij met project lwd verbindt!

**Update: woensdag 6 maart 2024:

Hoi allemaal,

Goed nieuws! We gaan deze week een afspraak maken voor volgende week met het netwerkcentrum in De Klomp om alles rond te krijgen voor ons project met LWD Verbindt. Ik kijk er echt naar uit om van dit langdurige project iets moois te maken voor een geweldige toekomst!

Binnenkort meer nieuws en duidelijkheid. 

💬 Ik ben ontzettend blij dat ik een bijdrage kan leveren aan de samenleving. Het doel is om mensen met en zonder beperking samen te brengen, van elkaar te leren en te netwerken. We willen ervoor zorgen dat mensen met een beperking net zo makkelijk kunnen meedoen als mensen zonder beperking.

➡️ : Volg LwD verbindt voor eventuele nieuws en updates. #doorenvoor #lwdverbindt #meedoen 

Groetjes,

Youri

maart 01, 2024

**Geweldig nieuws: LWD Verbindt en Netwerk Centrum Leeuwarden de Klomp zijn trotse zakenpartners van Party DJ Youri!**

We zijn opgetogen om aan te kondigen dat LWD Verbindt en Netwerk Centrum Leeuwarden de Klomp officieel zijn toegetreden als zakenpartners van Party DJ Youri. Samen zullen we de krachten bundelen om fantastische evenementen te organiseren en de gemeenschap te verbinden.

Als gerenommeerde namen in de Leeuwarder gemeenschap streven we ernaar om onze samenwerking te versterken en nieuwe mogelijkheden te verkennen om onze stad te verrijken met opwindende ervaringen en memorabele momenten.

Dit partnerschap benadrukt onze gezamenlijke toewijding aan het creëren van een levendige en inclusieve gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt. We kijken er naar uit om samen te werken aan toekomstige evenementen en om onze banden met de gemeenschap verder te versterken.

**Samen staan we sterker! 🤝🔊 #SamenSterk #Partnership**

**Oproep: Bouw Mee aan Ons Nieuwe Samenwerkingsproject!**

Beste leden van de feestcommunity,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Party DJ Youri en LWD Verbindt de handen ineenslaan voor een geweldig nieuw project! 🎉 We willen jongeren met en zonder lvb in Leeuwarden verbinden en een netwerk opbouwen.

Wil je deel uitmaken van deze spannende samenwerking? Meld je aan en bouw mee aan ons feestelijke project! 🚀 Laten we samen een positieve impact maken, beginnend in Leeuwarden en hopelijk verspreidt het zich door heel Friesland

Let's make it a party with a purpose! 🎶🤝 #SamenBouwen #FeestMetBetekenis #LeeuwardenVerbindt #PartyDJYouri #LWDVerbindt #JongerenNetwerk #Friesland

Met feestelijke groeten,
Youri Team Party DJ Youri & LWD Verbindt

Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers, Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari ...