september 17, 2024

Party DJ Youri – Jouw DJ voor Kleinschalige Feesten in Leeuwarden

Welkom bij Party DJ Youri! Als gepassioneerde hobby-dj bied ik op maat gemaakte muziekervaringen voor kleinschalige evenementen in Leeuwarden. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijksfeest of schoolfeest organiseert, ik zorg voor een sfeervolle en energieke muzikale ervaring die perfect past bij jouw wensen.

Wat maakt Party DJ Youri uniek?
Met mijn ervaring in het draaien op diverse kleinschalige feesten, bied ik een persoonlijke benadering en een op maat gemaakte muziekselectie die jouw evenement onvergetelijk maakt. Mijn passie voor muziek en het creëren van een geweldige sfeer zorgt ervoor dat jouw feest een succes wordt.

Bekijk mijn werk!
Neem een kijkje op mijn https://linktr.ee/Partydjyourinl058 en zie voorbeelden van eerdere optredens. Hier krijg je een idee van de sfeer en kwaliteit die ik lever.

Wat klanten zeggen
"Party DJ Youri draaide op onze bruiloft en zorgde voor een geweldige sfeer. De muziekkeuze was perfect!" - Klant

Beschikbaarheid en Contact
Ik ben beschikbaar voor feesten op afspraak in Leeuwarden. Voor meer informatie of om een boeking te maken, neem gerust contact met mij op via:
📧 djyouriparty@gmail.com
📞 +31 6 23613161

Vanaf vrijdag wordt mijn website vernieuwd met meer details over mijn diensten en beschikbaarheid. Ik focus me op mond-tot-mondreclame, dus help me mijn netwerk opnieuw op te bouwen door het door te vertellen!

Boek nu en laat jouw feest stralen met de beste muziek!

Volg me op:
https://linktr.ee/Partydjyourinl058 voor updates en inspiratie!

september 14, 2024

Afscheid van Party Dj Youri na 6 Jaar Inspirerende Samenwerking

Na 6 bijzondere jaren van muziek en plezier bij het Kinderdisco Wijkfeest Zuiderburen in Leeuwarden, is het tijd om afscheid te nemen. Hoewel ik dit jaar niet heb kunnen draaien door de nieuwe aanpak waarbij we binnen de kamers blijven, geloof ik dat het belangrijk is om nieuw dj-talent de kans te geven om te groeien en zich te ontwikkelen.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de organisatie voor de geweldige samenwerking en alle kansen die ik heb gekregen. Jullie toewijding en enthousiasme hebben elke gebeurtenis onvergetelijk gemaakt en hebben bijgedragen aan het succes van de Kinderdisco.

Ik kijk er met vertrouwen naar uit hoe de nieuwe dj's de rijke traditie zullen voortzetten en ben ervan overtuigd dat ze het evenement naar nieuwe hoogten zullen brengen. Mijn beste wensen voor jullie succes en plezier in Zuiderburen Leeuwarden.

Op deze website vind je een verzameling van foto’s en video's die hoogtepunten uit mijn tijd bij het Kinderdisco vastleggen. Bekijk de media en deel gerust je eigen herinneringen en ervaringen in de reacties. Jullie steun heeft deze reis bijzonder gemaakt.

Blijf op de hoogte van mijn toekomstige projecten en evenementen door regelmatig mijn website te bezoeken. Voor vragen of boekingen, neem contact met mij op via djyouriparty@gmail.com en volg me op sociale media voor de laatste updates.

Hartelijk dank voor alles en ik kijk uit naar de volgende fase van mijn avontuur.


---

#PartyDjYouri #Afscheid #Kinderdisco #Zuiderburen #Leeuwarden #Professioneel #6Jaar #Overdracht #NieuwTalent

september 12, 2024

Belangrijke Update van DJ Youri!

Hallo fans,

Het is een uitdagend jaar geweest voor DJ Youri! Door de veranderingen in de DJ-markt en de stijgende vraag naar professionele DJs, heb ik besloten mijn koers te wijzigen.

Vanaf nu richt ik me op optredens binnen mijn netwerk, voor familie, scholen en kleine feesten. Mijn focus zal ook liggen op mijn projecten bij LWD in Verbinding, wat veelbelovende nieuwe kansen met zich meebrengt!

Ik blijf samenwerken met JS Licht en Geluid voor de technische ondersteuning bij evenementen, maar ik zal geen nieuwe optredens meer zoeken. Deze beslissing helpt me mijn tijd efficiënter te benutten en me te concentreren op wat echt belangrijk voor me is.

Voor vragen, boekingen binnen mijn netwerk of gewoon om een praatje te maken, kun je me bereiken via djyouriparty@gmail.com of +31623613161. Jullie steun betekent veel voor me, en ik waardeer het enorm!

Blijf op de hoogte voor toekomstige updates en nieuwe projecten. Ik ben enthousiast over wat de toekomst brengt en kijk uit naar de nieuwe mogelijkheden!

Met muzikale groet,

DJ Youri

september 03, 2024

🎧 Belangrijke Update van DJ Youri 🎧

Welkom op mijn website! Ik wil graag een belangrijke update met jullie delen over mijn DJ-activiteiten.

Sinds 2015 ben ik actief als DJ, begonnen als een hobby die uitgroeide tot een ware passie. Na vele optredens voor familie en vrienden, had ik in 2018 mijn eerste officiële boeking in de jeugdsoos. Sindsdien heb ik met veel plezier opgetreden op evenementen zoals het SamSam Festival, mijn oude school, en verschillende andere locaties in Leeuwarden.

Momenteel draai ik nog steeds met veel enthousiasme op de kinderdisco in Zuiderburen. 🎉

Echter, de DJ-wereld wordt steeds competitiever en met mijn drukke project LWD in Verbinding heb ik minder tijd om me volledig op mijn DJ-hobby te richten. Daarom heb ik besloten om minder actief op zoek te gaan naar nieuwe boekingen. Ik blijf echter beschikbaar voor aanvragen via telefoon en mail, en blijf draaien voor mijn vaste klanten.

Wat verandert er:
- Ik ga minder actief op zoek naar nieuwe boekingen.
- Ik blijf beschikbaar voor aanvragen via telefoon en mail.
- Ik blijf draaien, maar iets minder dan voorheen.
- Ik blijf mijn vaste klanten bedienen, zoals Zuiderburen.
- De samenwerking met JS Licht en Geluid blijft bestaan.

Ik wil open en eerlijk zijn over deze veranderingen. Daarom heb ik ook een zomerstop van 5 weken genomen om goed na te denken over mijn DJ-hobby.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en begrip! 🙏

Vragen? Laat een reactie achter als je vragen hebt of stuur me een bericht naar djyouriparty@gmail.com.


Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers, Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari ...