februari 20, 2024

Verheugd om samen te werken met Netwerkcentrum Leeuwarden voor "LWD Verbindt"! 🎉🤝

Vanochtend bracht ik een bezoek aan het Netwerkcentrum Leeuwarden, waar we het inspirerende project "LWD Verbindt" bespraken. Samen met jongerenwerk Amaryllis en de geweldige jongerenwerker Leah hebben we de krachten gebundeld en de aandacht getrokken van Netwerkcentrum De Klomp!

🌟 Het enthousiasme bij De Klomp is aanstekelijk, en er zijn sterke indicaties dat zij dit baanbrekende project willen omarmen. Volgende week maandag sluit ik aan bij een overleg om "LWD Verbindt" aan alle medewerkers te presenteren.

🔗 Dit is meer dan een samenwerking; het is een verbinding van gemeenschappen! 🤝 Blijf op de hoogte voor updates over deze opwindende ontwikkeling. Samen maken we "LWD Verbindt" onvergetelijk! 🎶🌈 #LWDVerbindt #SamenSterk #CommunityConnect #DJYouri




februari 19, 2024

### Bespreking met Stichting Pop Friesland: Een Stap Vooruit voor Beginnende DJs

Op woensdag 28 januari had ik het genoegen om samen met Peter van Stichting Pop Friesland de plannen te bespreken voor ons aankomende project gericht op beginnende DJs. De vergadering was buitengewoon vruchtbaar en bracht tal van spannende mogelijkheden naar voren.
Tijdens ons gesprek hebben we diepgaand gesproken over de behoeften en uitdagingen waarmee beginnende DJs te maken hebben. Het was verhelderend om te horen hoe Stichting Pop Friesland al verschillende initiatieven heeft ontplooid om opkomend talent te ondersteunen en te begeleiden.
Een van de kernpunten die naar voren kwam, was de noodzaak om een inclusieve en toegankelijke omgeving te creëren waar beginnende DJs hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun passie kunnen uiten. We zijn vastbesloten om samen te werken om een programma op te zetten dat niet alleen educatief en ondersteunend is, maar ook inspirerend en motiverend voor jonge artiesten.

Het project zal zich richten op verschillende aspecten van het DJ-vak, waaronder technische vaardigheden, muziekselectie, podiumpresentatie en promotie. We zijn van plan om workshops, masterclasses en mentorprogramma's op te zetten, evenals mogelijkheden voor optredens en netwerken.
Het is ons doel om een dynamische gemeenschap van beginnende DJs te cultiveren, waar ze elkaar kunnen ondersteunen, van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien. We geloven dat dit project een waardevolle bijdrage zal leveren aan de lokale muziekscene en kansen zal creëren voor opkomend talent om te gedijen.

We kijken vol verwachting uit naar de volgende stappen in dit opwindende avontuur en zullen binnenkort meer details delen over hoe anderen kunnen deelnemen en bijdragen.

Blijf op de hoogte voor meer updates over dit boeiende project!


februari 16, 2024

🎉 **Belangrijke Update: Nieuwe Boekingsprocedure! 🎶**

Beste feestgangers,

Om onze service te verbeteren en uw boekingservaring te vereenvoudigen, introduceren we een nieuwe boekingsprocedure! Vanaf nu kunt u uw boeking aanvragen via onze website: Reserveer Nu: https://partydjyouri.webnode.nl/reserveren/

Als alternatief kunt u ons ook een bericht sturen via WhatsApp of ons bellen op +31 6 23613161.

We zijn erg enthousiast over deze verandering en kijken ernaar uit om uw feest onvergetelijk te maken!

Met vriendelijke groet,
Party DJ Youri

februari 15, 2024

Belangrijke Mededeling: Wijziging in Aanvraagprocedure voor Party DJ Youri

Beste fans en vrienden,

Met ingang van heden wenst Party DJ Youri geen aanvragen meer te ontvangen via Marktplaats. Vanaf nu verzoeken wij opdrachtgevers vriendelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, bij voorkeur telefonisch.

Deze beslissing is genomen naar aanleiding van recente valse aanvragen die via Marktplaats zijn ontvangen. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en misverstanden te voorkomen, hebben wij deze maatregel genomen.

Party DJ Youri staat nog steeds open voor het verzorgen van uw feest of evenement. Echter, onduidelijke aanvragen zullen vanaf nu automatisch worden geweigerd. We streven naar een efficiënte en transparante communicatie met onze opdrachtgevers.

Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit om samen met u een fantastisch evenement te organiseren,

Met vriendelijke groet
Party DJ Youri 

**Op Weg Naar Nieuwe Horizonten: Een Reflectie op het Gesprek met Neushoorn**

Beste vrienden en gewaardeerde supporters,

Het verheugt me om met jullie te delen dat vandaag een moment van betekenis plaatsvond, een gesprek dat mijn artistieke reis en mijn betrokkenheid bij jongerenwerk naar nieuwe hoogten tilde. Neushoorn, een broeinest van creativiteit en connecties, was het decor van dit opwindende hoofdstuk.

Het doel was tweeledig: mijn DJ-naam laten weerklinken in de muren van Neushoorn en de schijnwerpers richten op het hartverwarmende initiatief "LWD Verbindt", waarbij muziek en jongerenwerk elkaar omarmen in een unieke symbiose.

Te midden van inspirerende gesprekken en gedeelde passie kwam er een waardevol advies naar voren: Stichting Pop Friesland. In het streven naar groei en samenwerking heb ik direct contact gezocht en wacht ik vol verwachting op de volgende stappen in deze boeiende reis.

Jullie blijvende steun is niet alleen de drijvende kracht achter mijn muzikale avonturen, maar ook de brandstof voor het vuur dat "LWD Verbindt" voedt. Het is dankzij jullie dat deze reis mogelijk is, en ik ben ontzettend dankbaar voor de steun die ik tot nu toe heb mogen ontvangen.

Terwijl we in deze anticiperende fase treden, kijk ik met hoopvolle verwachting uit naar de opwindende ontwikkelingen die zich binnenkort zullen ontvouwen. Samen creëren we muziek, verbinden we gemeenschappen en streven we naar een toekomst waarin creativiteit en samenwerking bloeien.

Met een symfonie van dankbaarheid en verwachting,

Youri 

**Belangrijk Nieuws: Party DJ Youri Tijdelijk Gesloten**

Op zaterdag 17 februari zal Party DJ Youri tijdelijk gesloten zijn voor dj-boekingen en informatie, vanwege een speciale verjaardag. We verwelkomen je graag weer vanaf maandag 19 februari. Bedankt voor je begrip en we kijken ernaar uit om binnenkort weer met je feestplannen aan de slag te gaan!


*Met feestelijke groeten,*

*Party DJ Youri*
---

februari 12, 2024

Party dj Youri zet campagne op een laag pitje"

Beste fans en vrienden,

Ik wil jullie graag op de hoogte brengen van een kleine aanpassing in mijn DJ-carrière. De laatste tijd heb ik gemerkt dat er minder aanvragen binnenkomen voor boekingen, en om mijn focus te verschuiven naar een opwindend nieuw project, heb ik besloten tijdelijk te stoppen met actief zoeken naar DJ-optredens. Mijn energie en aandacht gaan nu naar een bijzonder project dat ik samen met het jongerenwerk en andere zakenpartners ga realiseren.

Dit betekent niet dat ik mijn passie voor muziek en optredens opgeef. Integendeel, ik blijf beschikbaar voor boekingen en zal enthousiast reageren op aanvragen die binnenkomen. Echter, voor de komende tijd wil ik bewust de focus leggen op één specifiek aspect van mijn carrière en daarmee ook de kans grijpen om mijzelf verder te ontwikkelen.

Ik wil jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en begrip. Jullie maken mijn muzikale reis fantastisch en ik kijk ernaar uit om jullie binnenkort weer te vermaken met nieuwe muzikale avonturen.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en belevenissen via mijn sociale media-kanalen. Voor nu, bedankt voor jullie begrip en laten we samen uitkijken naar wat de toekomst brengt!

Met muzikale groeten,
Party DJ Youri

februari 11, 2024

**Party DJ Youri pleit voor Kansen voor Beginnende DJs in Nachtclubs Leeuwarden**

**Persbericht*

Leeuwarden, 11 februari

Party DJ Youri heeft een oproep gelanceerd naar Neushoorn Leeuwarden om beginnende DJs een kans te geven om op te treden in lokale nachtclubs. Met een gepassioneerde e-mail benadrukt DJ Youri het belang van het ondersteunen van opkomend talent in de muziekscene van Leeuwarden.

In de e-mail, gericht aan Neushoorn Leeuwarden, benadrukt Party DJ Youri het potentieel van beginnende DJs en hoe zij kunnen bijdragen aan de bruisende nachtscene van de stad. Youri gelooft sterk in het bieden van kansen aan opkomende artiesten, waardoor ze een platform krijgen om hun vaardigheden te tonen en te groeien als professionals.

De oproep van Party DJ Youri komt voort uit een diepgeworteld verlangen om de lokale muziekcultuur te verrijken en jong talent te stimuleren. Neushoorn Leeuwarden wordt uitgenodigd om samen te werken aan het creëren van een omgeving waar beginnende DJs kunnen bloeien en hun unieke geluiden kunnen delen met het publiek.

Met deze e-mail hoopt Party DJ Youri de aandacht te vestigen op het belang van inclusiviteit en het ondersteunen van opkomend talent in de nachtclubscene van Leeuwarden. Youri staat open voor verdere discussies en samenwerking om deze visie te realiseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

[Contactgegevens Party DJ Youri]
djyouriparty@gmail.com : 📩

*Einde persbericht*

februari 07, 2024

Project jeugdsoos heet nu project Lwd verbindt!

Gisteren een gesprek gehad bij Jimmy's Leeuwarden over het project jeugdsoos maar het project heet nu ook een naam dat heet lwd verbindt!

Vanaf volgende week weer een gesprek wordt snel vervolgd"


februari 03, 2024

Amaryllis jongerenwerk & Party dj Youri sluit handen in Een" op naar een langere periode samenwerking!

Amaryllis jongerenwerk & slaan handen in Een party dj Youri gaat ook naar zijn 27 jaar blijven samenwerken met amaryllis jongerenwerk en Jimmy,s Leeuwarden dat ook onderdeel is van de jongeren organisatie in Leeuwarden.

🗣️ Trots dat ik vaste zakenpartner binnenboord blijft en dat we meerdere projecten samen gaan doen om jongeren van straat te houden en ook mensen met een verstandelijke beperking ook bij gaan betrekken om Leeuwarden goed op de kaart te zetten.

Ben ook trots als dj en mens dat ik een groot zakenpartner heb dat is amaryllis jongerenwerk op naar een langere periode samenwerking met velen projecten en dingen die we samen gaan doen en organiseren"

Ook een samenwerking met Party dj Youri dat kan via djyouriparty@gmail.com of telefoonnummer : +31623613161

Veel lees plezier! 


Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers, Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari ...