oktober 20, 2024

Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers,

Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari 2025 geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Deze beslissing is genomen om ruimte te creëren voor reflectie en om toekomstige plannen te herzien, zodat ik in de toekomst weer met vernieuwde energie en inspiratie kan terugkeren.

Ik ben dankbaar voor de steun en het enthousiasme dat jullie hebben getoond. Jullie betrokkenheid betekent veel voor mij, en ik kijk ernaar uit om in 2025 weer samen met jullie te feesten en onvergetelijke evenementen te creëren.

Houd de website en mijn sociale media in de gaten voor updates en informatie over toekomstige boekingen. Voor vragen of aanvullende informatie kunnen jullie me bereiken via djyouriparty@gmail.com.

Bedankt voor jullie begrip en tot snel!

Met vriendelijke groet,

Party DJ Youri

oktober 16, 2024

Aankondiging: Pauze voor Party DJ Youri

Geachte bezoekers,

Ik wil u graag informeren over een belangrijke wijziging met betrekking tot mijn dj-activiteiten. Dit jaar heb ik slechts één boeking kunnen realiseren. Om deze reden heb ik besloten om mijn dj-hobby tijdelijk op een laag pitje te zetten tot januari 2025. Deze periode zal ik benutten om me te concentreren op LWD in Verbinding en om meer balans te vinden in mijn persoonlijke en professionele leven.

In 2025 kijk ik ernaar uit om mijn passie voor het dj'en weer op te pakken en ik blijf openstaan voor toekomstige boekingen en samenwerkingen. Neem gerust contact op via https://partydjyouri.webnode.nl/reserveren/ of stuur een e-mail naar djyouriparty@gmail.com als u vragen heeft of ideeën wilt delen.

Voor updates over mijn activiteiten en om op de hoogte te blijven van mijn terugkeer achter de draaitafels, volg mij ook op sociale media https://linktr.ee/Partydjyourinl058.

Ik waardeer uw begrip en steun in deze fase. Laten we in 2025 samen de dansvloer weer verkennen!

Met vriendelijke groet,
Party DJ Youri


september 17, 2024

Party DJ Youri – Jouw DJ voor Kleinschalige Feesten in Leeuwarden

Welkom bij Party DJ Youri! Als gepassioneerde hobby-dj bied ik op maat gemaakte muziekervaringen voor kleinschalige evenementen in Leeuwarden. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijksfeest of schoolfeest organiseert, ik zorg voor een sfeervolle en energieke muzikale ervaring die perfect past bij jouw wensen.

Wat maakt Party DJ Youri uniek?
Met mijn ervaring in het draaien op diverse kleinschalige feesten, bied ik een persoonlijke benadering en een op maat gemaakte muziekselectie die jouw evenement onvergetelijk maakt. Mijn passie voor muziek en het creëren van een geweldige sfeer zorgt ervoor dat jouw feest een succes wordt.

Bekijk mijn werk!
Neem een kijkje op mijn https://linktr.ee/Partydjyourinl058 en zie voorbeelden van eerdere optredens. Hier krijg je een idee van de sfeer en kwaliteit die ik lever.

Wat klanten zeggen
"Party DJ Youri draaide op onze bruiloft en zorgde voor een geweldige sfeer. De muziekkeuze was perfect!" - Klant

Beschikbaarheid en Contact
Ik ben beschikbaar voor feesten op afspraak in Leeuwarden. Voor meer informatie of om een boeking te maken, neem gerust contact met mij op via:
📧 djyouriparty@gmail.com
📞 +31 6 23613161

Vanaf vrijdag wordt mijn website vernieuwd met meer details over mijn diensten en beschikbaarheid. Ik focus me op mond-tot-mondreclame, dus help me mijn netwerk opnieuw op te bouwen door het door te vertellen!

Boek nu en laat jouw feest stralen met de beste muziek!

Volg me op:
https://linktr.ee/Partydjyourinl058 voor updates en inspiratie!

september 14, 2024

Afscheid van Party Dj Youri na 6 Jaar Inspirerende Samenwerking

Na 6 bijzondere jaren van muziek en plezier bij het Kinderdisco Wijkfeest Zuiderburen in Leeuwarden, is het tijd om afscheid te nemen. Hoewel ik dit jaar niet heb kunnen draaien door de nieuwe aanpak waarbij we binnen de kamers blijven, geloof ik dat het belangrijk is om nieuw dj-talent de kans te geven om te groeien en zich te ontwikkelen.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de organisatie voor de geweldige samenwerking en alle kansen die ik heb gekregen. Jullie toewijding en enthousiasme hebben elke gebeurtenis onvergetelijk gemaakt en hebben bijgedragen aan het succes van de Kinderdisco.

Ik kijk er met vertrouwen naar uit hoe de nieuwe dj's de rijke traditie zullen voortzetten en ben ervan overtuigd dat ze het evenement naar nieuwe hoogten zullen brengen. Mijn beste wensen voor jullie succes en plezier in Zuiderburen Leeuwarden.

Op deze website vind je een verzameling van foto’s en video's die hoogtepunten uit mijn tijd bij het Kinderdisco vastleggen. Bekijk de media en deel gerust je eigen herinneringen en ervaringen in de reacties. Jullie steun heeft deze reis bijzonder gemaakt.

Blijf op de hoogte van mijn toekomstige projecten en evenementen door regelmatig mijn website te bezoeken. Voor vragen of boekingen, neem contact met mij op via djyouriparty@gmail.com en volg me op sociale media voor de laatste updates.

Hartelijk dank voor alles en ik kijk uit naar de volgende fase van mijn avontuur.


---

#PartyDjYouri #Afscheid #Kinderdisco #Zuiderburen #Leeuwarden #Professioneel #6Jaar #Overdracht #NieuwTalent

september 12, 2024

Belangrijke Update van DJ Youri!

Hallo fans,

Het is een uitdagend jaar geweest voor DJ Youri! Door de veranderingen in de DJ-markt en de stijgende vraag naar professionele DJs, heb ik besloten mijn koers te wijzigen.

Vanaf nu richt ik me op optredens binnen mijn netwerk, voor familie, scholen en kleine feesten. Mijn focus zal ook liggen op mijn projecten bij LWD in Verbinding, wat veelbelovende nieuwe kansen met zich meebrengt!

Ik blijf samenwerken met JS Licht en Geluid voor de technische ondersteuning bij evenementen, maar ik zal geen nieuwe optredens meer zoeken. Deze beslissing helpt me mijn tijd efficiënter te benutten en me te concentreren op wat echt belangrijk voor me is.

Voor vragen, boekingen binnen mijn netwerk of gewoon om een praatje te maken, kun je me bereiken via djyouriparty@gmail.com of +31623613161. Jullie steun betekent veel voor me, en ik waardeer het enorm!

Blijf op de hoogte voor toekomstige updates en nieuwe projecten. Ik ben enthousiast over wat de toekomst brengt en kijk uit naar de nieuwe mogelijkheden!

Met muzikale groet,

DJ Youri

september 03, 2024

🎧 Belangrijke Update van DJ Youri 🎧

Welkom op mijn website! Ik wil graag een belangrijke update met jullie delen over mijn DJ-activiteiten.

Sinds 2015 ben ik actief als DJ, begonnen als een hobby die uitgroeide tot een ware passie. Na vele optredens voor familie en vrienden, had ik in 2018 mijn eerste officiële boeking in de jeugdsoos. Sindsdien heb ik met veel plezier opgetreden op evenementen zoals het SamSam Festival, mijn oude school, en verschillende andere locaties in Leeuwarden.

Momenteel draai ik nog steeds met veel enthousiasme op de kinderdisco in Zuiderburen. 🎉

Echter, de DJ-wereld wordt steeds competitiever en met mijn drukke project LWD in Verbinding heb ik minder tijd om me volledig op mijn DJ-hobby te richten. Daarom heb ik besloten om minder actief op zoek te gaan naar nieuwe boekingen. Ik blijf echter beschikbaar voor aanvragen via telefoon en mail, en blijf draaien voor mijn vaste klanten.

Wat verandert er:
- Ik ga minder actief op zoek naar nieuwe boekingen.
- Ik blijf beschikbaar voor aanvragen via telefoon en mail.
- Ik blijf draaien, maar iets minder dan voorheen.
- Ik blijf mijn vaste klanten bedienen, zoals Zuiderburen.
- De samenwerking met JS Licht en Geluid blijft bestaan.

Ik wil open en eerlijk zijn over deze veranderingen. Daarom heb ik ook een zomerstop van 5 weken genomen om goed na te denken over mijn DJ-hobby.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en begrip! 🙏

Vragen? Laat een reactie achter als je vragen hebt of stuur me een bericht naar djyouriparty@gmail.com.


juli 28, 2024

🎉 Zomerstop Aankondiging 🎉

Beste feestgangers,

We willen jullie informeren dat Party DJ Youri op zomerstop gaat vanaf 29 juli tot en met 2 september. Tijdens deze periode zullen er geen boekingen of optredens plaatsvinden.

Maar geen zorgen! We zijn weer terug vanaf dinsdag 3 september om je feestjes onvergetelijk te maken met de beste beats en een geweldige sfeer! 🎶✨

Geniet van de zomer en we kijken ernaar uit om jullie weer te zien in september!

Met feestelijke groet,

Team DJ Youri

📅 Boek nu voor na de zomerstop: djyouriparty@gmail.com

juli 16, 2024

Belangrijke Mededeling: DJ Youri's Nieuwe Boekingskalender op Blogger

Beste feestgangers,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze boekingskalender nu beschikbaar is op onze nieuwe Blogger site! Deze nieuwe platformovergang stelt ons in staat om onze boekingen en evenementen nog beter te beheren en met jullie te delen.

Wat betekent dit voor jou?

- Eenvoudige Toegang: Bezoek onze Blogger site via deze https://partydjyouriliveblog.blogspot.com/p/dj-boekingen-agenda-party-dj-youri.html?m=1 om onze actuele boekingsagenda te bekijken en om beschikbaarheid te controleren voor jouw volgende feest of evenement.

- Blijf Op De Hoogte: We zullen binnenkort volledig overstappen naar Blogger voor al onze updates en aankondigingen. Dit betekent dat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze nieuwste shows en specials.

- Feedback Welkom: We horen graag wat je van onze nieuwe boekingservaring vindt. Jouw feedback is waardevol voor ons!

Hoe kun je meedoen?

1. Bezoek onze nieuwe boekingspagina op Blogger: https://partydjyouriliveblog.blogspot.com/p/dj-boekingen-agenda-party-dj-youri.html?m=1
2. Blader door onze kalender en vind de perfecte datum voor jouw feest.
3. Volg ons voor de laatste updates op onze sociale media kanalen en blijf in contact.

Belangrijke Details:

- Duidelijke Call-to-Action: Klik op de bovenstaande link om direct toegang te krijgen tot onze nieuwe boekingskalender!
  
- Visuele Elementen: We hebben afbeeldingen toegevoegd om je een voorproefje te geven van onze nieuwe boekingspagina.

- SEO-optimalisatie: Dit bericht is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat je ons gemakkelijk kunt vinden bij het zoeken naar DJ-boekingen.

- Contactgegevens: Onze contactgegevens zijn duidelijk vermeld, inclusief e-mail, telefoonnummer en sociale media links.

- Responsiviteit: Dit bericht is getest op verschillende apparaten om een optimale weergave te garanderen.

- Revisie: Dit bericht is zorgvuldig nagelezen om typfouten of onduidelijkheden te vermijden.

We zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap en kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons volgende feestje!

Met feestelijke groeten,

DJ Youri

juli 15, 2024

Welkom bij DJ Youri: Toewijding aan Positiviteit en Muzikale Passie

Beste bezoekers,

Welkom op de officiële website van DJ Youri! Hier draait alles om mijn passie voor muziek en mijn toewijding aan het creëren van onvergetelijke muziekervaringen. Als party DJ is het mijn missie om jullie feesten en evenementen tot leven te brengen met de beste beats en een energieke sfeer.

Wat kan je hier verwachten?

Op deze website vind je alle informatie over mijn achtergrond, muziekstijl en ervaring als DJ. Ik heb een duidelijke structuur aangebracht zodat je gemakkelijk kunt navigeren en snel de informatie kunt vinden die je zoekt.

Betrokkenheid en interactie

Ik hecht veel waarde aan positiviteit en respect binnen onze gemeenschap. Daarom heb ik recentelijk besloten om mijn focus volledig te richten op het verspreiden van goede vibes en het bouwen van een ondersteunende fanbase. Negatieve reacties zullen hier geen plaats vinden, omdat mijn doel is om iedereen te inspireren en te laten genieten van mijn muzikale reis.

Volg mijn laatste updates

Blijf op de hoogte van mijn laatste mixen, optredens en nieuws door mij te volgen op sociale media en je aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Ik moedig je aan om betrokken te blijven en deel uit te maken van mijn groeiende gemeenschap van muziekliefhebbers.

Contact en boekingen

Wil je meer weten over mijn beschikbaarheid voor optredens of heb je andere vragen? Neem gerust contact met me op via het contactformulier of rechtstreeks via djyouriparty@gmail.com. Ik sta altijd open voor samenwerkingen en nieuwe kansen om mijn passie te delen.

Dank voor je steun

Bedankt voor je interesse in mijn werk als DJ. Samen streven we naar memorabele momenten en een bruisende muzikale ervaring. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten op een van mijn komende events!

Met vriendelijke groet,

DJ Youri

juli 08, 2024

Welkom bij Party DJ Youri – Dé DJ voor jouw feest in Leeuwarden!

Welkom bij Party DJ Youri – Dé DJ voor jouw feest in Leeuwarden!

Op zoek naar een ervaren en enthousiaste DJ voor jouw feest, partij of evenement in Leeuwarden? Maak kennis met Party DJ Youri! Met zijn passie voor muziek en state-of-the-art Pioneer DJ DDJ-FLX4 zorgt Youri voor een onvergetelijke muzikale ervaring, of het nu gaat om een intiem feest of een grootschalig evenement.

Waarom kiezen voor Party DJ Youri?

- Lokale Expertise: Als inwoner van Leeuwarden kent Party DJ Youri de lokale scène en het publiek als geen ander, wat resulteert in een naadloze aansluiting op jouw evenement.
- Veelzijdige Muziekselectie: Youri stemt zijn muziekselectie altijd af op jouw wensen en het type evenement, van uptempo beats tot rustige achtergrondmuziek.
- Professionele Aanpak: Vanaf het eerste contact tot de laatste dans, Youri staat garant voor professionaliteit en betrokkenheid, waardoor jouw feest vlekkeloos verloopt.

Beschikbaar voor diverse gelegenheden, zoals:

- Schoolfeesten
- Bruiloften
- Verjaardagen
- Bedrijfsfeesten

Neem vandaag nog contact op via:

- E-mail: djyouriparty@gmail.com
- Telefoon: 0623613161
- Sociale Media

Laten we samen van jouw feest een onvergetelijk evenement maken!

Welkom op mijn vernieuwde DJ-avontuur met de Pioneer DJ DDJ-FLX4!

Beste fans en muziekliefhebbers,

Ik ben verheugd om mijn recente upgrade in mijn DJ-setup met jullie te delen! Onlangs heb ik geïnvesteerd in de geavanceerde Pioneer DJ DDJ-FLX4 DJ-set, compleet met een microfoonaansluiting en andere innovatieve functies die mijn vorige apparatuur niet had.

Deze investering stelt me in staat om mijn creatieve mogelijkheden te vergroten en mijn performances naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om intieme feesten of grote evenementen, ik ben klaar om elke gelegenheid te laten bruisen met energieke beats en naadloze overgangen.

Ik nodig jullie uit om een kijkje te nemen in mijn vernieuwde DJ-wereld en mijn nieuwe set in actie te zien. Blijf op de hoogte voor meer updates en vergeet niet om jullie feedback met mij te delen!

Met vriendelijke groet,

Party DJ Youri 
djyouriparty@gmail.com 
+31623613161 

juli 01, 2024

🎧 Party DJ Youri: Nieuwe Richtingen en Samenwerkingen!

DJ Youri is volop bezig met zijn project "LWD in Verbinding" en werkt hier 3 dagen per week aan. Hoewel hij minder vaak optreedt als DJ, blijft hij graag beschikbaar voor zijn vaste klanten en zakenpartners. 🙌

Reactie van Youri:
🗣️ "Ik merk dat de DJ-wereld er nu heel anders uitziet dan 3 jaar geleden. Als hobby-DJ word ik minder vaak geboekt, terwijl professionele DJ's steeds meer de overhand krijgen. Dit is niet per se iets negatiefs, maar het biedt juist kansen voor samenwerking. Ik geloof dat het waardevol kan zijn als organisaties zowel professionele DJ's als hobby-DJ's samen boeken. Pas dan kun je echt beoordelen of een hobby-DJ net zo goed is als een professionele DJ."

📞 Boek DJ Youri nu voor je volgende evenement! Neem contact op voor meer informatie over samenwerkingen.

Telefoonnummer: 06 23613161 
Mail: djyouriparty@gmail.com 

Blijf ons volgen voor meer updates en nieuwe samenwerkingen! 🎶✨

#DJYouri #LWDinVerbinding #Samenwerking #DJwereld #HobbyDJ #ProfessioneleDJ #Muziek 

juni 28, 2024

Welkom bij Party DJ Youri - Een Oproep voor Inclusiviteit in de DJ-wereld

Beste muziekliefhebbers,

De wereld van DJ's wordt steeds competitiever, waarbij de focus soms verschuift van passie en talent naar commercieel succes. Als ervaren DJ begrijp ik het belang van kansen voor nieuwkomers en hobbyisten in deze branche.

Onze Missie: Inclusiviteit en Kansen

Ik geloof dat iedereen die gepassioneerd is over muziek, ongeacht hun achtergrond, een platform verdient om hun talenten te tonen. Daarom roep ik alle organisaties in Leeuwarden op om meer inclusief te zijn en hobby-DJs een podium te bieden. Hun frisse perspectieven en enthousiasme zijn waardevolle aanvullingen op elk evenement.

LWD in Verbinding: Wat doen we?

Met mijn initiatief 'LWD in Verbinding' ondersteun ik hobby-DJs om zichzelf te promoten en te worden erkend als professionele DJ's. We organiseren workshops, bieden mogelijkheden voor samenwerkingen en streven naar een bruisende DJ-community in Leeuwarden.

Doe Mee en Blijf Op de Hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en ontwikkelingen door ons te volgen op sociale media en onze website te bezoeken. Samen kunnen we de muziekscene in Leeuwarden verrijken!

💬 Laten we streven naar een DJ-wereld die inclusief is en ruimte biedt aan alle talenten.

Contacteer Ons

Heeft u vragen, suggesties of wilt u samenwerken? Neem gerust contact met ons op via djyouriparty@gmail.com of volg ons op: https://linktr.ee/Partydjyourinl058?fbclid=IwAR22rZRR36wOBO7y3SgU60W3sdHwI57QLHtLRz_98NC2Q5UnJ8k_biHkWTo

Met muzikale groeten,

Party DJ Youri

juni 13, 2024

Party DJ Youri fotoverslag lwd in verbinding vrijdag 3 mei"

 📸 Bekijk hier het fotoverslag van DJ Youri's optreden op vrijdag 3 mei bij zijn eigen project LWD in Verbinding in het Netwerkcentrum Leeuwarden! 🎶✨ Het was fantastisch om meer dan 37 mensen te verwelkomen voor een avond vol muziek en plezier. We hebben de beste momenten vastgelegd om de sfeer met jullie te delen. Vergeet niet om jezelf te taggen als je op de foto's staat en laat ons weten wat je ervan vindt! 🎉









































juni 06, 2024

🎉 Aankondiging: Party DJ Youri lanceert een Nieuw Tijdperk! 🎉

Beste fans en vrienden,

Met grote opwinding en anticipatie delen we vandaag een belangrijke mijlpaal in de carrière van Party DJ Youri. Na zorgvuldige overweging heeft Party DJ Youri besloten om een nieuwe koers in te slaan en zich volledig te concentreren op zijn eigen projecten. Deze spannende verschuiving markeert een nieuw hoofdstuk in zijn reis als DJ en creatief ondernemer.

Gedreven door een diepe passie voor muziek en de wens om unieke ervaringen te creëren, zal Party DJ Youri zich nu richten op het draaien van muziek in verbinding met evenementen in Leeuwarden en daarbuiten. Zijn beslissing om zijn talenten en energie te concentreren op deze nieuwe projecten wordt ondersteund door een sterk netwerk van vrienden, collega's en partners die geloven in zijn visie en creativiteit.

Een essentieel onderdeel van deze spannende verandering is de samenwerking met het Netwerk Centrum Leeuwarden, waar Party DJ Youri zich nu ook bevindt om zijn projecten uit te voeren en te werken aan nieuwe en opwindende initiatieven. Deze samenwerking biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden, maar ook een platform om te groeien en te evolueren als artiest en ondernemer.

We begrijpen dat deze veranderingen vragen kunnen oproepen, maar wees gerust dat Party DJ Youri nog steeds beschikbaar blijft voor optredens en evenementen. Voor boekingen en verdere informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer +31 6 23613161 of per e-mail via djyouriparty@gmail.com. Party DJ Youri is vastbesloten om zijn publiek te blijven vermaken en inspireren met zijn unieke mix van muziek en entertainment.

Blijf op de hoogte van alle nieuwste updates, evenementen en projecten door ons te volgen op sociale media. Samen kunnen we dit nieuwe tijdperk van Party DJ Youri vieren en omarmen!

Dank u voor uw voortdurende steun en enthousiasme. We kijken ernaar uit om deze opwindende reis met u te delen!

Met vriendelijke groet,
Team Party DJ Youri 

mei 31, 2024

Aankondiging: Strategische Heroriëntatie van Party DJ Youri

Geachte klanten en partners,

Wij willen u graag op de hoogte stellen van een belangrijke strategische wijziging bij Party DJ Youri. Vanaf 2025 zal Youri zich minder richten op optredens en meer op diverse innovatieve projecten, zoals 'LWD in Verbinding' en andere boeiende initiatieven.

Het is van belang te benadrukken dat Party DJ Youri niet stopt met optreden. Voor onze gewaardeerde zakenpartners blijft Youri beschikbaar voor evenementen. Echter, nieuwe boekingen zullen voortaan uitsluitend via mond-tot-mondreclame worden gegenereerd. 

Wij blijven ons inzetten om de hoge standaard van onze optredens te waarborgen, ondanks de verminderde frequentie. Door sterke relaties met onze huidige zakenpartners te onderhouden, willen we mond-tot-mondreclame stimuleren. Uw tevredenheid en ons wederzijds vertrouwen blijven onze topprioriteit.

Daarnaast willen we u graag meer inzicht geven in de projecten waarop we ons gaan richten. 'LWD in Verbinding' en andere initiatieven zullen in de nabije toekomst gedetailleerder worden toegelicht, zodat u goed op de hoogte blijft van onze nieuwe focus.

Voor boekingen en verdere informatie kunt u Party DJ Youri als volgt bereiken:

- Telefoon: +31 6 23613161
- E-mail: djyouriparty@gmail.com

Zorg ervoor dat deze contactgegevens up-to-date blijven en gemakkelijk toegankelijk zijn voor al uw vragen en boekingen.

Hoewel we minder actief zullen zijn in reclame, kan een subtiele aanwezigheid op sociale media en andere platforms nuttig zijn om top-of-mind te blijven. We waarderen uw voortdurende steun en kijken ernaar uit om samen met u deze nieuwe fase in te gaan.

Met vriendelijke groet,

Party DJ Youri

mei 26, 2024

"Belangrijke Update: Een Nieuwe Fase voor Party DJ Youri en Voortdurende Samenwerking met Jimmy's Leeuwarden"

Beste vrienden en supporters van Party DJ Youri,

Ik deel vandaag een belangrijke update met jullie. Met gemengde gevoelens neem ik afscheid van mijn rol als actieve deelnemer van de jongerengemeenschap bij Jimmy's Leeuwarden. Het waren fantastische jaren waarin ik met veel plezier mijn 25e en 26e verjaardag heb gevierd in deze geweldige omgeving.

Nu ik mijn 27e levensjaar inga, besef ik dat mijn relatie met Jimmy's Leeuwarden zal veranderen. Ik ben niet langer binnen de jongerendoelgroep en kan niet meer op dezelfde manier deelnemen aan activiteiten bij Jimmy's.

Maar, ik ben verheugd om aan te kondigen dat mijn samenwerking met Jimmy's Leeuwarden en Amaryllis Jongerenwerk als DJ zal voortduren. Party DJ Youri blijft beschikbaar voor jullie evenementen en feesten, en zal onze gemeenschap blijven ondersteunen en verbinden.

Ik wil Jimmy's Leeuwarden bedanken voor de geweldige tijd die ik heb gehad als onderdeel van hun gemeenschap. Hun warme gastvrijheid en het creëren van een veilige en leuke omgeving hebben mijn ervaring onvergetelijk gemaakt.

Dank jullie wel voor jullie steun en begrip.

Met vriendelijke groet,
Party DJ Youri


mei 06, 2024

"Geweldig nieuws: "LWD in verbinding" trekt meer dan 35 enthousiaste deelnemers!"

We zijn verheugd om te delen dat ons evenement "LWD in verbinding" afgelopen vrijdag een groot succes was, met een opkomst van meer dan 35 enthousiaste deelnemers! Het was een fantastische start van ons project, en we zijn enorm dankbaar voor de steun en deelname van onze gemeenschap.

Het enthousiasme en de energie die op het evenement te voelen waren, zijn een duidelijk teken van de kracht van verbinding en samenwerking binnen onze gemeenschap. Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen samenkomen om ideeën uit te wisselen, te netwerken en elkaar te inspireren.

Binnenkort zullen we een uitgebreid fotoverslag van het evenement delen, zodat iedereen die erbij was, herinneringen kan ophalen, en degenen die er niet bij konden zijn, een glimp kunnen opvangen van de geweldige sfeer. Blijf onze sociale media in de gaten houden voor deze updates en meer informatie over toekomstige evenementen.

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van "LWD in verbinding". Samen bouwen we aan een sterke en veerkrachtige gemeenschap waarin verbinding centraal staat.


Met vriendelijke groet,

Youri/Party DJ Youri 

#LWDinverbinding #NetwerkLeeuwarden

april 26, 2024

"Samen Sterker: Verbindend Evenement voor Mensen met én zonder LVB"?

Kom en vier met ons op vrijdag 3 mei 2024 een geweldig evenement voor mensen met én zonder LVB. Of je nu alleen komt of met vrienden, iedereen is welkom om deel te nemen aan de gezelligheid.

Op vrijdag 3 mei 2024 van 15:00 tot 20:00 wordt in het Netwerkcentrum “De Klomp” een activiteitendag georganiseerd, waarbij mensen met én zonder LVB gratis aan kunnen deelnemen. Denk hierbij onder andere aan sport en spel activiteiten, knutselen, gamen en muziek maken. 

Daarnaast wordt de hele dag voorzien van lekkere hapjes en drankjes en eten we met zijn allen een lekker bordje avondeten! Een heerlijke Italiaanse pasta staat op het menu! De Pasta is met vlees en vegetarisch. 

Het doel van dit project is om jongeren en ouderen met en zonder licht verstandelijke beperking bij elkaar te brengen om verbinding te stimuleren. Dit doel is tot stand gekomen omdat initiatiefnemer Youri in zijn omgeving zag dat mensen met een licht verstandelijke beperking zich niet altijd aangesproken voelen om mee te doen bij activiteiten die worden georganiseerd in Leeuwarden. Hier wil hij zich voor inzetten zodat deze drempel verlaagd wordt.

april 22, 2024

Belangrijke Mededeling: Aangepaste Openingstijden Tijdens Feestdagen"

Beste bezoekers,

Graag willen we jullie informeren dat Party DJ Youri aangepaste openingstijden hanteert tijdens de komende feestdagen. Op deze dagen zijn wij gesloten voor vragen en boekingen.

Om te weten wanneer we precies gesloten zijn, verwijzen we je naar de officiële feestdagenlijst van de overheid. Je kunt deze lijst bekijken op [onze website](https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/arbeidsovereenkomst-en-cao/vraag-en-antwoord/officiele-feestdagen).

We danken jullie voor jullie begrip en kijken ernaar uit om jullie binnenkort weer van dienst te zijn!


Met vriendelijke groet,

Het Team van Party DJ Youri

april 05, 2024

"Belangrijke Mededeling: Beperkte Beschikbaarheid van Party DJ Youri Buiten Leeuwarden"

Beste bezoekers,

Ik wil graag uw aandacht vestigen op een belangrijke mededeling betreffende de beschikbaarheid van Party DJ Youri. Hoewel ik zeer dankbaar ben voor de interesse die ik heb ontvangen vanuit Randstad, wil ik benadrukken dat mijn diensten momenteel alleen beschikbaar zijn voor boekingen binnen Leeuwarden en de directe omgeving.

Indien uw evenement buiten dit specifieke gebied plaatsvindt, vraag ik u vriendelijk om geen contact op te nemen voor boekingen. Ik waardeer uw begrip en steun enorm.

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen over mijn diensten binnen Leeuwarden en omgeving, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd klaar om u van dienst te zijn en uw feestelijke gelegenheid tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Dank u wel voor uw aandacht en begrip.

Met vriendelijke groet,

Youri

april 04, 2024

**Welkom op het Wijkfeest Zuiderburen met DJ Youri en DJ Arnold!**

Beste feestliefhebbers,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Party DJ Youri - NL en Arnold Mulder DJ Service samen de muziek zullen verzorgen voor het wijkfeest in Zuiderburen op donderdag 5 september. De kinderen kunnen losgaan op de dansvloer terwijl DJ Youri en DJ Arnold de beste beats draaien.

Datum: Donderdag 5 september
Tijd: 17:00 - 18:30 uur
Locatie: Wijkvereniging Zuiderburen, 
Wite Mar 7, 8939 CC Leeuwarden

Voor de kinderen is er limonade en voor de ouders staat de bar klaar met verfrissende drankjes. Mis dit feestelijke evenement niet en kom langs met het hele gezin!


Met vriendelijke groet,

Party DJ Youri - NL

april 01, 2024

🎉 **Feestdagen Aankondiging** 🎉

Beste vrienden en volgers,

Tijdens de komende feestdagen wil ik graag even de tijd nemen om te genieten van de vieringen en quality time doorbrengen met dierbaren. Daarom zal Party DJ Youri gesloten zijn tijdens deze periode. 🎶 

Ik waardeer jullie voortdurende steun en begrip.

Feestdagen 2024:
Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024
Goede Vrijdag: vrijdag 29 maart 2024
Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 31 maart en maandag 1 april 2024
Koningsdag: zaterdag 27 april 2024
Bevrijdingsdag: zondag 5 mei 2024
Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei 2024
Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag): zondag 19 en maandag 20 mei 2024
Kerstmis (eerste en tweede kerstdag): woensdag 25 en donderdag 26 december 2024

Fijne dagen en tot binnenkort! 🎊🎁 #Feestdagen #PartyDJYouri #QualityTime #FijneFeestdagen 

maart 24, 2024

"DJ Youri's Muzikale Toekomst: Uitdagingen, Overwegingen en Zomeragenda"

Als Party DJ Youri merk ik dat de uitdagingen toenemen. De laatste tijd krijg ik minder boekingen, zelfs van zakelijke partners en mensen buiten mijn directe kring. Alle leuke optredens lijken buiten onze regio plaats te vinden.

Ik neem mezelf voor om dit jaar nog goed te evalueren. Als de trend van verminderde boekingen zich in 2025 voortzet, moet ik serieus nadenken over mijn toekomst als hobby-dj.

Desondanks ben ik vastbesloten om mijn zomeragenda met optredens weer nieuw leven in te blazen en binnenkort begin ik met het maken van reclame. Ik kijk uit naar nieuwe kansen en mogelijkheden om mijn passie voor muziek te delen met een groter publiek.

maart 20, 2024

"Belangrijke mededeling: Nieuwe focus en toekomstplannen van Party DJ Youri"

Beste fans van Party DJ Youri,

Ik wil jullie laten weten dat ik de laatste tijd minder vaak word gevraagd voor optredens, en jullie hebben vast gemerkt dat ik geen reclame maak. Dit heeft allemaal een reden: ik ben druk bezig met LWD Verbindt en daar zal ik mijn focus op leggen.

Dit betekent niet dat ik stop met mijn werk als DJ, maar ik zal niet actief op zoek gaan naar nieuwe opdrachten. Als ik benaderd word door JS Licht en Geluid en zij me vragen, zal ik met hen meegaan. Verder blijf ik nog draaien in september voor Zuiderburen en op andere locaties.

Ik ben momenteel minder actief bezig met reclame maken, maar ik wil jullie wel op de hoogte brengen van een nieuwtje: ik ga mijn DJ-werk inzetten om mijn naamsbekendheid te vergroten in Leeuwarden en omgeving via LWD Verbindt.

Ik hoop dat dit jullie voldoende heeft geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Youri

maart 06, 2024

Een stapje dichterbij met project lwd verbindt!

**Update: woensdag 6 maart 2024:

Hoi allemaal,

Goed nieuws! We gaan deze week een afspraak maken voor volgende week met het netwerkcentrum in De Klomp om alles rond te krijgen voor ons project met LWD Verbindt. Ik kijk er echt naar uit om van dit langdurige project iets moois te maken voor een geweldige toekomst!

Binnenkort meer nieuws en duidelijkheid. 

💬 Ik ben ontzettend blij dat ik een bijdrage kan leveren aan de samenleving. Het doel is om mensen met en zonder beperking samen te brengen, van elkaar te leren en te netwerken. We willen ervoor zorgen dat mensen met een beperking net zo makkelijk kunnen meedoen als mensen zonder beperking.

➡️ : Volg LwD verbindt voor eventuele nieuws en updates. #doorenvoor #lwdverbindt #meedoen 

Groetjes,

Youri

maart 01, 2024

**Geweldig nieuws: LWD Verbindt en Netwerk Centrum Leeuwarden de Klomp zijn trotse zakenpartners van Party DJ Youri!**

We zijn opgetogen om aan te kondigen dat LWD Verbindt en Netwerk Centrum Leeuwarden de Klomp officieel zijn toegetreden als zakenpartners van Party DJ Youri. Samen zullen we de krachten bundelen om fantastische evenementen te organiseren en de gemeenschap te verbinden.

Als gerenommeerde namen in de Leeuwarder gemeenschap streven we ernaar om onze samenwerking te versterken en nieuwe mogelijkheden te verkennen om onze stad te verrijken met opwindende ervaringen en memorabele momenten.

Dit partnerschap benadrukt onze gezamenlijke toewijding aan het creëren van een levendige en inclusieve gemeenschap waar iedereen zich thuis voelt. We kijken er naar uit om samen te werken aan toekomstige evenementen en om onze banden met de gemeenschap verder te versterken.

**Samen staan we sterker! 🤝🔊 #SamenSterk #Partnership**

Aankondiging: Tijdelijke Stopzetting van Boekingen tot Januari 2025

Beste bezoekers, Met deze mededeling wil ik jullie informeren dat ik, Party DJ Youri, na zorgvuldige overweging heb besloten om tot januari ...